Hopp til innholdet

Deichman Torshov

Deichman Torshov er et hyggelig møtested, og en viktig kultur- og informasjonsarena i lokalmiljøet. Vi holder til i enden av Sandaker Senter, med store og luftige lokaler plassert på gateplan.
Hos oss kan du låne, levere og hente bøker. Spør oss hvis du trenger hjelp til og finne en bok, en film eller et verktøy. Vi hjelper deg gjerne.

I mer normale tider formidler vi litteratur til skoleklasser og barnehager, og har arrangementer for voksne og barn. Vi har også et frøbibliotek hvor du kan finne frø til balkongkassen eller vinduskarmen, og vi låner ut verktøy til oppussingen.

Adresse:

Sandakerveien 59
0477 Oslo

Kontakt oss:

23 43 29 00 (sentralbord)
torshov@deichman.no

Se alt du kan gjøre på Deichman Torshov her

Deichmanske bibliotek Sandaker (3)

Endelig er Deichman Torshov meråpent igjen!

Meråpent er selvbetjent

Betjent åpningstingstid er den samme som tidligere:
mandag- torsdag 10-19,
fredag og lørdag kl. 10-16,
og da kan du få veiledning og hjelp til det du måtte trenge. Men klarer du deg selv kan du benytte deg av meråpent: 07-10 og 19/16-23.

Meråpent er selvbetjent og forutsetter at du klarer deg på egenhånd i biblioteket. Betjeningen er tilgjengelig for publikum først fra kl. 10 mandag-lørdag. Det betyr at du kan ta med deg barna på biblioteket på søndager, jobbe med studier frem til kl. 23 alle dager eller stikke innom for å levere og hente bøker på vei til jobben om morgenen. Et fantastisk tilbud! 

Lås deg inn med bibliotekkort eller Oslonøkkelen

For å kunne benytte deg av meråpent må du enten være registrert låner hos Deichman eller laste ned appen Oslonøkkelen på mobilen din. Ved inngangen scannes enten det fysiske lånekortet eller lånekortet på mobilen og taste inn din selvvalgt pinkode, eller du kan bruke appen Oslonøkkelen.
Kom gjerne innom biblioteket i vår betjente åpningstid, så hjelper vi deg å få disse tilgangene. Husk å ta med legitimasjon.

Det er 15 års aldersgrense for å få benytte seg av meråpent. Biblioteket er kameraovervåket og vi har vekter tilstede i meråpent tiden.

 

Oppdatert: 22.12.21